2007/10/26

EL PROFESSORAT DE L'ESCOLA VISITÀ EL CP.LLUIS VIVES



La Setmana passada
l'alumnat del CP Lluís Vives
va rebre una grata sorpresa:



Els mestres de l'ATENEU els feren una visita perquè conegueren els instruments de ben aprop: saxofon, trompeta, clarinet...

Hem de dir que l'acollida fou estupenda i que l'alumnat va estar molt receptiu a les propostes dels nostres mestres.
Gràcies a la direcció del CP Lluís Vives de Benaguasil i al claustre de l'escola, per les seues facilitats; la col·laboració de les dues institucions pot millorar la formació musical de la nostra infància.

BENVINGUT SIGA QUI A SA CASA VE

"Benvingut siga qui a sa casa ve"
així diu la ceràmica
que presideix la façana de l'ATENEU.

Aquesta és la salutació fraternal que dediquem a tota aquella persona que ve a nosaltres amb la intenció de ser-ne una més. Així entenem l'ATENEU els qui formem part d'ell, una societat oberta, tant a qualsevol manera de pensar o sentir, com a les activitats que es desenvolupen al seu si: plàstiques, musicals, dramàtiques, culturals i formatives, de temps lliure, literàries i cinèfiles, per a xiquets i majors, etc., etc.
L'any 1995 començà l'aventura. Des d'aleshores la nostra agenda ha estat farcida d'actes de tot tipus. Ara, al 2007, iniciem noves aventures, la major de totes és la de construir una nova seu al carrer Sant Vicent, però hi ha d'altres i aquest blog serà la finestra en la qual podreu veure-les, viure-les i -si voleu- comentar-les.
Va per vosaltres.