2009/02/28

NAIX CRAZY LITTLE QUEEN


FOU UNA NIT INTENSA, AMB MÚSICA ROCK BATEGANT DINS EL CERVELL. MARINA I EL SEU GRUP ENS OFERIREN UNA SESSIÓ COMPLETA DE QUEEN. TOTS ELS DEBUTS COMPORTEN RISC I NERVIS PER LA NOVETAT, TANT PER A LA FORMACIÓ QUE ES PRESENTA COM PER AL PÚBLIC QUE ELS ESCOLTA PER PRIMERA VEGADA I NO TÉ, ENCARA, REFERÈNCIES DE LA SEUA QUALITAT.


La nit del divendres s'apagaren els llums del saló d'actes de l'Ateneu, s'encengueren els amplificadors i els equips, es connectaren els instruments i... va nàixer Crazy Little Queen. La seua música sonà fresca, el seu directe pròxim i interactiu, les seues versions molt naturals. Llarga vida al grup.

Nosaltres, els que havíem assistit a la presentació pública, gaudírem de bona música, de bon rotllo. La sala estava a rebentar, els assistents contents i divertint-se. Què més podem demanar?

Amb aquest acte tanquem la programació cultural d'hivern. Ara mateix ja estem preparant un nou seguit d'actes per a després de falles. Fins aviat.

2009/02/01

UNA BONA SESSIÓ DE TEATRE


ELS COMPANYS I COMPANYES DE BORINOT TEATRE, DISSABTE PASSAT ENS VAN FER PASSAR UNA BONA ESTONA AMB LA SEUA VERSIÓ DE L'OBRA: A LA GUERRA ME VOY.
ALEX, TONI, ERICK, IMMA, JUANJO, FINI, MIQUEL, ANA I VORO DONAREN TOT EL QUE TENEN DINS PER AGRADAR EL PÚBLIC. ELLS SABIEN QUE JUGAVEN A CASA I VOLIEN DIVERTIR, ES PALPAVA. LA REPRESENTACIÓ FOU UN ÈXIT.

A les onze de la nit, es tancaren els llums de la sala de ball dels Jubilats i s'inicià la projecció de diapositives prèvies a l'obra, un tango de Gardel introduïa l'espectacle. A continuació la primera escena, on s'acusà d'Alta traïció a Josep Sevjk i al propietari del bar... A partir d'ací, hora i mitja de despropòsits, d'hospitals, de manicomis, de sermons... de personatges en busca de la salvació d'una guerra que els volia agafar.
Aquest èxit en la presentació de l'obra el volem compartir amb a la directiva dels Jubilats, que no posà dificultat a què l'Ateneu usara el seu saló d'actes i a la l'Ajuntament, que va col·laborar deixant la infrastructura necessària per poder organitzar l'espectacle. També el volem compartir amb el públic, que es comportà de cine i va aplaudir i va riure. I, com no, amb els amics del grup de teatre. Que tingueu una llarga trajectòria.
Ara, a esperar la nova producció del grup i a seguir-lo per altres escenaris.