2009/12/30

CURSOS DE VALENCIA





ENCETEM ELS NOUS CURSOS DE VALENCIÀ DE MITJÀ I SUPERIOR A GENER. AQUESTS CURSOS DURARAN FINS A JUNY.

AQUEST CURSOS SÓN DE PREPARACIÓ PER ALS EXÀMENS DE LA JUNTA QUALIFICADORA DE CONEIXEMENTS DEL VALENCIÀ.

ENS ADAPTEM AL VOSTRE HORARI DISPONIBLE (en la mesura del que és possible, clar)

SI VOLEU MÉS INFORMACIÓ O MATRICULAR-VOS

TELÈFON 96.273.81.31 (dilluns, dimecres i divendres, de 18h a 20h) o amicdebenaguasil@gmail.com

2009/12/26

VANDALISME CONTRA L'ATENEU



EN AGRADARIA INFORMAR DE PREMIS EN EL SORTEIG DE NADAL, PERÒ, PER DESGRÀCIA, DE NOU, HEM D'INFORMAR D'ACTES DE VANDALISME GREUS A LA NOSTRA SEU.



Allò que havien estat fins ara, xicotetes destroces, com el continu trencament dels vidres de les finestres, ha passat a majors; aquesta vegada uns vàndals desconeguts han rebentat dues portes de la part trasera de la planta baixa de l'edifici, han apedregat l'interior del bar-quiosc i han fet mal bé part de l'aixovar, de les begudes, de l'equipament i de les pintures que hi estaven magatzemades.

Fa uns dies l'Ateneu denuncià el trencament continuant de vidres de les finestres. Encara no s'havien pogut reparar els desperfectes quan, de nou, s'ha atacat la seu. Segons la policía, sembla que, dies enrere, s'identificaren uns menors que estaven llançant pedres. Causa sorpresa que havent passat tot això, no s'haja posat al corrent a l'Ateneu dels desperfectes produïts per aquesta gent i s'haja d'enterar quan els crida, una vegada més, per donar compte i fer l'atestat d'una nova malifeta.
En saber alguna cosa més dels resultats de les investigacions de la policía, us informarem.
BON CAP D'ANY.


2009/12/23

COR ATENEU: GO DOWN MOSES

EL COR DE L'ATENEU US DESITJA BONES FESTES

I US CONVIDA A PARTICIPAR EN EL PROJECTE

Tots els dimarts laborables a les 22h assaig.

Ací teniu un aperitiu.

2009/12/22

2009/12/21

CONCERT D'HIVERN A L'ATENEU

L'ESCOLA DE MÚSICA AMB ACTUACIONS INDIVIDUALS DE L'ALUMNAT, DE LES CORALS INFANTIL I D'ADULTS I AMB UN CONCERT DE LA JOVE BANDA, DONÀ PER CONCLÒS EL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2009-10.

Us deixem una xicoteta mostra del concert.

CORAL INFANTIL I D'ADULTS:

BON NADAL I FELIÇ ANY 2010.

2009/12/19

AUDICIÓ D'HIVERN 2009

Diumenge 20 de desembre, a les 18:30h
AUDICIÓ D'ALUMNES, CORAL INFANTIL I CORAL D'ADULTS
CONCERT DE JOVE BANDA.

Al saló d'Actes

Esteu totes i tots convidats.

2009/12/07

DOS ACTES BEN ENTRANYABLES



DIUMENGE, 22 DE NOVEMBRE VAM CELEBRAR SANTA CECÍLIA CONVOCANT UN DINAR PER A SOCIS I MÚSICS. ERA EL DIA GRAN DE LA MÚSICA: EL SALÓ D'ACTES DE L'ATENEU ESTAVA A REBENTAR.

DISSABTE, 28 DE NOVEMBRE, UN ACTE DIFERENT: UN RECITAL DE POESIA. PACO ROMERO VA POSAR LA VEU A UN POEMARI QUE ABARCAVA DES DE POESIA PER A INFANTS FINS A CANTAR L'AMOR.

Totes les persones que van acudir als actes van gaudir de valent. El dia 22 era un dia de festa, un dinar de germanor, al qual Vicent Doménech i Taqui Calabuig aportaren el saber gastronòmic cuinant dues paelles delicioses. Després del dinar ens vam desplaçar a visitar les obres de la futura nova seu al carrer de Sant Vicent, a veure com d'avançades estan les obres de la nova Escola i de la Sala d'Assajos. Tots comprovarem que ja tenim la seu a un tir de pedra, que ja està forjada. Ara cal completar-la per dins. En això estem.
El del dia 28 era un acte cultural. Un amic nostre, Francisco Romero, poeta de Bunyol, però vinculat a l'Ateneu des dels nostres orígens, presentava el seu poemari "Antologia" publicat en l'editorial LapizCero. Cal dir que la lectura de poemes no fou solament dels que havia publicat, ens va recitar composicions de caire infantil, del seu llibre i poemes nous. Fou una nit cultural, complimentada amb un sopar enfaixat al qual ens va acompanya ell i un bon grapat d-assistents.