2011/06/28

III NIT DE LA DOLÇAINA

LA SECCIÓ DE DOLÇAINA I TABAL DE L'ATENEU, JUNT AMB LA JUNTA DIRECTIVA DE L'ENTITAT HA PROGRAMAT PER AL DISSABTE 2 DE JULIOL UNA NOVA NIT DE LA DOLÇAINA, I JA VAN TRES.
EL PROGRAMA S'ENCETA AMB LA RECEPCIÓ DE COLLES DE DOLÇAINERS I MEMBRES DE LES ESCOLES CONVIDADES A PARTIR DE LES 20H I ACABA AMB UN INTERESSANT CONCERT DELS GERMANS CABALLER DE SAGUNT.
Si veniu a passar la vesprada-nit amb nosaltres us trobareu el següent 
PROGRAMA:
A partir de les 20h. Recepció de dolçainers/res i tabaleters/res i organització de les cercaviles. Eixiran dues cercaviles pel centre de Benaguasil.
20:30h. Cercaviles per la població.
21:30h. Confluència de Cercaviles a l'Avinguda de Montiel i tocata conjunta d'un repertori assajat prèviament  per totes les colles i escoles participants.
22:30h. Sopar de germanor de les Colles i Escoles participants. 
23:30h-24h. CONCERT dels Germans Caballer. Un concert atípic, didàctic, al voltant de la dolçaina i la composició per a aquest instrument.


Patrozinen la Nit de la Dolçaina: Ajuntament de Benaguasil, Instruments NP, Consolat de Mar i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Benaguasil.


Si us agrada el so d'aquests instruments tradicionals i les seues músiques, Agafeu un entrepà de casa i vingau-se'n a l'Ateneu. Soparem junts amb harmonia i, després, escoltarem un Concert extraordinari.

2011/06/27

ESTRENA TEATRAL: L'ESCOLA DELS MARITS. MOLIERE.

EL GRUP BORINOT TEATRE DE L'ATENEU MUSICAL I CULTURAL DE BENAGUASIL PRESENTA EL SEU NOU MUNTATGE TEATRAL: L'ESCOLA DELS MARITS  DIVENDRES 1 DE JULIOL A LES 22:30H A L'ESPLANADA DE L'ATENEU DE BENAGUASIL.
CONCLOU TOTA UNA TEMPORADA D'ASSAJOS, DE SACRIFICIS, DE CORREGIR, DE DONAR FORMA I EXPRESSIÓ ALS PERSONATGES QUE VA CREAR MOLIÈRE PER A AQUESTA COMÈDIA. ARA ÉS MOMENT DE MOSTRAR EL TREBALL,  DE  MOSTRAR EL FRUIT DELS SACRIFICIS I ESFORÇOS DE JUANJO, D'IMMA, D'ANNA, DE TONI...
Divendres 1 de Juliol ens conviden a tothom a passar-ho bé, a riure'ns junts i gaudir d'una comèdia clàssica. 
Us esperem. Teniu una cadira guardada, a la fresqueta de la Montieleta, amb entrada lliure. No deveu perdre-vos-ho, seria com fer un delicte. 

2011/06/26

INTERCANVI MUSICAL AMB DEMOCRÀTICA DE PEDRALBA



DIUMENGE, 26 DE JUNY.






19:30H. Esplanada Ateneu de Benaguasil, a l'aire lliure i amb entrada gratuïta.
Es realitzarà el primer CONCERT D’INTERCANVI  MUSICAL entre La Jove Banda de l'ATENEU MUSICAL DE BENAGUASIL i la Banda Juvenil de l'associació Cultural la DEMOCRÀTICA De Pedralba.

El pròxim DIUMENGE 3 de Juliol, a les 19:30h, la nostra Jove Banda visitarà Pedralba per intervindre en el CONCERT que haurà organitzat l'Associació Cultural La Democràtica de Pedralba.

Aquests concerts formen part del VIII Programa de Concerts d'Intercanvis Musicals'11 que patrozina la FSMCV  i La Conselleria de Governació.

El programa preparat per les dues agrupacions barreja compositors Valencians, estrangers i Bandes Sonores de Pel·lícules. Dirigiran les dues formacions: César Rubio Gisbert (Democràtica) i Encarna Fabra Feltrer (Ateneu).
Esteu convidats i convidades.

2011/06/15

EL TIO JOAN DE LA MARINA ES PRESENTA A BENAGUASIL

DISSABTE 18 DE JUNY, A LES 20H, MANUEL ARCOS PRESENTA EL SEU TREBALL A L'ATENEU. EN ACABAR L'AUTOR SIGNARÀ LLIBRES I, MÉS TARD, SOPAREM JUNTS.  
Vicent Ramada, presentarà l'autor d'un treball que presenta la història d'un bandoler que recorre les terres del Túria, a més de les de la Marina.
Manuel Arcos, historiador, ha estat becat per l'Ajuntament de Dénia per realitzar un estudi sobre els segrestadors de la Marina del segle XIX.
Esperem que siga una vetlada interessant i que ens descobrisca les claus d'un llibre que dóna llum a un dels personatges paradigmàtics d'una època.
Ens vegem.   

2011/06/06

III CURS MUSICAL D'ESTIU

Enguany posem en marxa la Tercera Edició dels Cursos musicals d'Estiu dedicats a la gent més jove de la casa: els xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys.
Per a què s'ho passen bé i aprenguen un muntó hem preparat activitats ben diverses. Farem Tallers de jocs infantils (educatius, per suposat), Tallers de construcció d'instruments musicals amb materials reciclats i canyes, repàs d'activitats escolars, audicions actives i activitats de sensibilització cap a la música. Combinarem el passar-s'ho bé amb aprendre moltes coses al voltant de la música.
A més teniu l'opció de matricular per quinzena i mes sencer. 
Junt amb aquesta iniciativa l'Ateneu també oferta Classes d'Instrument, tant de nivell elemental com del professional per a aquell alumnat que vulga perfeccionar la seua tècnica durant el mes de juliol. Aquests cursos estaran impartits per professorat titulat i que ha demostrat la seua qualificació en cada instrument.
Us esperem.