2012/03/29

EL COR DE L'ATENEU ES PRESENTA A CONSOLAT DE MAR


DISSABTE 31. 19h.
Consolat de Mar. 
Després de l'èxit obtingut a SinTsis Café de Riba-roja el passat 24 de març, EL COR DE L'ATENEU  es presenta a Benaguasil a Consolat de Mar amb el seu concert POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP sota la direcció d'Andreu Soler.

Potser cal ser valents altre cop és un recull de cançons de la Nova Cançó que pretén rememorar les il·lusions que animaren els anys del final del franquisme i els inicis de la democràcia. En el programa del concert escoltareu cançons mítiques de Maria del Mar Bonet, de Lluís Llach, d'Al Tall, de Raimon i de Serrat. Cançons que alentaven la joventut de l'època a moure's per assolir la llibertat tant de temps perduda; cançons d'amor i de tendresa; cançons per fer un país i per recuperar-lo. Cançons, també, tractades de diferents maneres i amb versions particulars.


Us esperem per divertir-nos junts i amb la veu preparada per cantar.

2012/03/25

VIDEO DEL CONCERT DEL COR A LA SALA SINTSIS DE RIBA-ROJA

L'actuació del nostre cor a Riba-roja fou un enorme èxit, tant de públic com artístic. El concert -tal com s'havia previst- arribà a la gent que corejà moltes de les cançons. Us esperem dissabte 31 a Consolat on el cor presentarà a Benaguasil i a la gent de l'Ateneu aquest concert. Us deixem unes poques imatges. Fins dissabte.

2012/03/21

EL COR DE L'ATENEU A SINTSIS DE RIBA-ROJA

Dissabte, 24 de març, 22:30h
es presenta en públic a la Sala SinTsis de Riba-roja, EL COR DE L'ATENEU  amb el seu primer muntatge POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP, un recull de cançons de la Nova Cançó que pretén rememorar l'esperit que animà aquella època. 
En el programa del concert escoltareu cançons mítiques de Maria del Mar Bonet, de Lluís Llach, d'Al Tall, de Raimon i de Serrat. Cançons que alentaven la joventut de l'època a moure's per assolir la llibertat tant de temps perduda; cançons d'amor i de tendresa; cançons per fer un país i per recuperar-lo. Cançons, també, tractades de diferents maneres i amb versions particulars.
Dirigeix el cor: Andreu Soler
Pianista acompanyant: Lola Martínez.    
Us esperem.

2012/03/17

LA JOVE BANDA TRIOMFA A FALLES A VALÈNCIA

Els nostres músics s'apliquen per donar festa a la Falla Els Generals de València. Des del 16 de març fins el 19 acompanyaran Falleres i Fallers pel barri i al centre de la ciutat, en la recollida de premis i l'Ofrena, que serà el 17 per la vesprada-nit. 
Ben segur que deixaran el pavelló de l'Ateneu ben alt.
Bones  Falles.

2012/03/15

EL 24 DE MARÇ DEBUTA LA CORAL A RIBA-ROJA

La coral de l'Ateneu prepara amb intensitat el seu debut i la presentació del nou concert a Riba-roja: POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP. Aquest concert pretén recuperar les músiques de la transició, de la nova cançó, posar-les en valor de nou i mostrar la vigència del missatge d'aquelles cançons que fa 30 anys enaltiren la joventut del moment.
No és això companys, Què volen aquesta gent, jo vinc d'un silenci, Diguem no... un ventall de melodies i lletres que de segur us emocionaran.  

Us esperem dissabte 24 de març a la sala SinTsis de Riba-roja i el dissabte 31 de Març a Consolat de Mar a Benaguasil. Ben segur que us ho passareu bé i cantarem junts.