2012/10/22

VEUS DEL TÚRIA ACTUA A VALÈNCIA EN EL DIA NACIONAL DEL DANY CEREBRAL ADQUIRIT

DIVENDRES, 26 d'octubre
Actuació Benèfica del Cor a València pel Concert organitzat per celebrar el DIA NACIONAL DEL DANY CEREBRAL ADQUIRIT per a l'Associació NUEVA OPCIÓN que és l'Associació de Dany Cerebral Adquirit de València.  
Els locals d'Associació estan  a la c/ Greses de Benimaclet.
El nostre cor presentarà, de nou, Potser Cal Ser Valents Altre Cop amb cançons del nou projecte.
Desitgem molt d'èxit.

2012/10/10

EL COR: VEUS DEL TÚRIA A VILAMARXANT

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE
VILAMARXANT. Casa de la Cultura
19h. CONCERT CORAL: POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP. El Cor de l'Ateneu, ara batejat com Veus del Túria, debuta amb eixe nom a Vilamarxant, amb el seu repertori al voltant de la Nova Cançó.
L'Associació 9 d'Octubre ha organitzat un concert on recordar aquelles cançons de la transició democràtica que van servir per posar melodia al que passava al carrer, a les cases i a la política.
Com sempre el nostre cor donarà el millor d'ell mateix per fer passar als vilamarxanters i vilamarxanteres una vetlada inoblidable.
Que tingueu sort, companys! 

2012/10/06

BORINOT TEATRE BUSCA NOUS MEMBRES

EL GRUP DE TEATRE DE L'ATENEU, BORINOT TEATRE, VOL AMPLIAR MEMBRES I CONVIDA A PARTICIPAR EN EL SEU GRUP A TOT AQUELL QUE HO DESITGE.


Des de l'inici del projecte de l'Ateneu, allà pel 1995,el teatre ha estat una vessant artística important. Del grup Teatre AMIC inicial vàrem passar a aquest Borinot Teatre, amb les mateixes ganes i il·lusió del primer dia. 
Si t'agrada el teatre i estàs interessat o interessada en provar les teues dots per a la interpretació, el nostre grup és la teua casa. Borinot Teatre és un grup de teatre aficionat, que assaja divendres per la vesprada i que et rebrà amb les mans obertes.
Vine a fer teatre!
Comptem amb tu!

2012/10/04

INTERCANVI DE JOVES BANDES ENTRE ATENEU I RIBA-ROJA

Els diumenges 23 i 30 de setembre la nostra Jove Banda i la Banda Juvenil de la Unió Musical de Riba-roja han dut a terme un intercanvi musical.
Diumenge 23, per la vesprada, la Banda Juvenil de la Unió de Riba-roja visitava l'Ateneu i diumenge següent, a les 12h del matí, en l'Auditori Municipal de Riba-roja sonava la segona part d'aquest interessant intercanvi.
Us deixem unes poques imatges de la visita de la Unió a Benaguasil.