2013/11/12

CAFÉ-CONCERT AMB AMB BLACK AND WHITE - KEYS DUO

DISSABTE, 16 de Novembre 2013.
22:30h. CAFÉ-CONCERT: BLACK AND WHITE KEYS DUO
ESTEU TOTES I TOTS CONVIDATS

2013/11/10

DOCUMENTAL PASEO AL MAR 71-77 ES PROJECTA A L'ATENEU

DISSABTE, 16  de Desembre de 2013
BENAGUASIL. Ateneu Musical i Cultural.
19:00h. PROJECCIÓ DOCUMENTAL. PASEO AL MAR 71-77. De Tubal Perales i la realitzadora, Marina Climent.

És un documental que es basa les experiències viscudes per un grup d'estudiants de Medicina de la Universitat de València, entre 1971 i 1977. Recorden la seva lluita per millorar la docència, en una època en què l'ensenyament de la Medicina era deficient i massificada. Els protagonistes van fer una llarga vaga, i van aconseguir la incorporació de més Hospitals per a la seva formació. Tot aquell context ha influït en la seva actual forma de treballar com a metges. Els protagonistes recorden el seu pas per la Universitat tardofranquista: com vivien i es relacionaven, el moviment estudiantil antifranquista de l'època, i la seva repressió en forma de detencions i expedients. El Documental contribueix a conservar la memòria històrica d'aquest temps i dignifica els gestos dels protagonistes anònims.
21:00h. SOPAR (Podeu portar-lo de casa o demanar-lo en el quiosc).


2013/11/01

TROBADA DE BANDES DEL CAMP DE TÚRIA A L'ELIANA

El passat 22 de setembre es realitzà a L'Eliana una Trobada comarcal de Bandes i la nostra Jove Banda hi va participar junt a les bandes més significatives de la comarca. 
L'acte va consistir en una entrada de bandes, una tocata conjunta d'agunes peces entre les quals estava Paquito el Xocolatero i un dinar de germanor. Fou un acte molt emotiu. Pera què us en feu una idea, us deixem unes poques imatges d'alguns moments d'aquest. 
L'alcalde de L?Eliana posa un carbatí a la nostra bandera. 




Moment de la Tocata Conjunta. Impressionant!