2015/01/17

UNA VETLADA M'AGICA ENCETA 20 ANYS D'ATENEU

La vesprada-nit del 10 de gener fou especial per a la gent que es va acostar a l'Ateneu. Presentàvem l'últim llibre d'Alfons Cervera  "Todo Lejos" que centra la seua història al Vilamarxant dels 70 i, a més, s'havia "comboiat" un grup de vilamarxanters per donar-li color sonor a l'acte. Miquel Castillo, el nostre president, recordà que amb aquest acte encetàvem la commemoració de 20 anys d'Ateneu. Tot junt, records d'uns i dels altres, dels de la història del llibre i dels del camí que ha fet la nostra entitat; les emocions que ens transmetia Voro Golfe amb els retalls del llibre que narrava; la música dels setanta que interpretava Ginio amb els Taburos, com diu la novel·la; Adios linda Candi, Nocturno... Tot junt, va construir una nit inoblidable, que guardarem entre els nostres records més valuosos.
Gràcies, Alfons per aquesta vetlada, pel teu llibre; gràcies Carles per la teua poesia; gràcies Voro, per les teues paraules; gràcies Taburos pel vostre treball i la vostra música.
Gràcies ateneistes, pel vostre recolzament, Pels vint anys que portem junts.   








2015/01/15

LA DOLÇAINA, DEL CARRER A L'AULA - documental

Documental al voltant de la història de la Dolçaina i el procés fins arribar a l'es escoles de música.

2015/01/02

ALFONS CERVERA ENS PRESENTA "TODO LEJOS"

DISSABTE 10  de Gener a les 20:00h. 
Presentem un nou llibre d'Alfons Cervera: TODO LEJOS. 

Todo Lejos relata uns fets esdevinguts a Vilamarxant a principis dels anys setanta. Fets ben dolents per als seus protagonistes, que ell rescata, i que amb el seu llibre vol donar el relleu que mereixen.  
En acabar hi haurà col·loqui amb l'autor 
i posteriorment 
SOPAR DE GERMANOR. Ja sabeu, porteu l'entrepà de casa, l'Ateneu posa la picadeta.
L'acte estarà amenitzat per l'orquestra Los Taburos que menciona Alfons al llibre.

Una història que comença així:

Aquel domingo, Ginio cantaba "Adiós linda Candy" con la orquesta Los Taburos...