2009/01/12

LA PROGRAMACIÓ D'HIVERN ÉS LA CANYA

TEATRE, MÚSICA EN DIRECTE, PRESENTACIÓ D'UN LLIBRE DE RUTES PEL PENYAGOLOSA I UN PAQUET D'EXCURSIONS SÓN LA RECEPTA PER PASSAR EL MÉS DOLÇAMENT POSSIBLE AQUEST HIVERN.

BORINOT TEATRE, el grup de l'Ateneu, presenta nova obra el 24 de gener: A la Guerra me voy. Una adaptació teatral de la novel·la del mateix títol, que ha estat valorada com la novel·la més còmica del segle XX.

El grup musical CRAZY LITTLE QUEEN ha optat pel nostre local per presentar-se en públic amb versions de Queen, el 13 de febrer. Un grup que integra entre els seus membres un músic de l'Ateneu: Marina Castillo, cantant, formada musicalment a la nostra entitat.

Josep Pascual Serrador ens presentarà, amb un bon passe de diapositives inclòs, el seu llibre: Descubriendo el Penyagolosa. El río Montlleó. de l'editorial AvantPress. Una estupenda col·lecció de rutes al voltant de la nostra muntanya més emblemàtica.

La Colla excursionista CENTPEUS, ens ha programat tres excursions per xuclar-se els dits: Una ruta per les Oliveres mil·lenàries de Canet lo Roig (Castelló), una ruta per la Ribera Baixa (Cullera) i una altra ruta a Bicorp.

D'altra banda, a febrer començaran els cursos de valencià mitjà i superior. Enguany encetem la preparació per examinar-se del nivell superior de la Junta Qualificadora, a més del nivell mitjà que venim ofertant.