2009/04/18

PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA


AMICS I AMIGUES DE L'ATENEU
JA TENIM LA PROGRAMACIÓ ENLLESTIDA.
AQUESTA PRIMAVERA TENIM DE QUASI TOT:
FESTES, VIDEOFÒRUMS, CONCERTS, EXCURSIONS, PRESENTACIONS DE LLIBRES...


Comencem amb una festa comarcal, divendres 24 d'abril, per celebrar que 302 anys després de la desfeta d'Almansa, els succesors dels perdedors, ací estem: reivindicant els nostres drets com a poble.

Tenim dos videofòrums, un a l'abril i l'altre a maig. Ja sabeu, l'últim diumenge de mes a les 20h.

El Conservatori Professional de Riba-roja ens oferirà una audició de cantants de la seua aula de cant. Esperem gaudir d'eixes veus novedoses que comencen a despuntar en el món de la lírica.

També rebrem la visita de dos escriptors, Manel Joan Arinyó, que vindrà a fer-nos una miscel·lània de les seues obres i Joan Olivares, guanyador per dues vegades del Premi de Literatura eròtica de la Vall d'Albaida, que ve a presentar-nos "Pell de Pruna" i aprofitarem per gaudir d'una nit màgica la de Sant Joan, a la qual convidem tothom, a participar i a llegir -qui tinga voluntat- poesia o relats curts eròtics.

La colla Excursionista, segueix amb les seues eixides mensuals, a maig, trepijarem camins de la Calderona. Juny està per decidir si l'eixida serà el 7 o el 14, ja informarem més endavant.

LA PROGRAMACIÓ HA DEIXAT FORA, perquè encara no estan posades les dates, ELS CONCERTS DE LA JOVE BANDA: el de RETROBEM i L'INTERCANVI que farem amb una societat de València. Aquests concerts seran durant juny, però no està fixada la data. ja us donarem informació.

Esteu convidats i convidades. Marqueu en l'agenda les dates, que ningú us ho conte.