2010/09/13

L'ESCOLA DE MÚSICA OBRI MATRÍCULA

UN CURS MÉS, L'ESCOLA DE MÚSICA I ART DE L'ATENEU OBRI EL SEU PERÍODE DE MATRÍCULA. DURANT TOT EL MES DE SETEMBRE LES OFICINES DE L'ENTITAT EN HORARIS DE VESPRADA RESTARAN OBERTES PERQUÈ TOTA AQUELLA PERSONA QUE VULGA PASSE A INFORMAR-SE I MATRICULAR-SE EN QUALSEVOL DELS CURSOS QUE OFEREIX.
En la nostra escola trobareu:
Estudis musicals d' INICIACIÓ i ELEMENTAL. On xiquets i xiquetes des dels 6 anys fins a 12 anys aprendran uns coneixements bàsics tant del llenguatge musical com de l'instrument que desitgen. A l'Ateneu es poden estudiar instruments de Vent-metall (trompeta, trombó...), de vent-fusta (clarinet, saxofon...), de corda fregada com el violí o el violoncel, de percussió i piano.
També es trobareu Estudis preparats per a joves i persones adultes tant d'instrument com de llenguatge musical.
Tabalet i dolçaina. No debades de la nostra escola ha nascut la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Camp de Túria que any rere any va ampliant el seu historial de participació en actes de dins i fora de la comarca.
Música Moderna.- Des de fa uns quants cursos oferim la possibilitat d'estudiar instruments de música moderna electrònica: guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, orgue...
En col·laboració amb l'AMPA Topairet del CEIP Lluís Vives, per als més menuts hi haurà classes extraescolars en el col·legi. Informeu-vos a qui us interesse.

HORARIS SECRETARIA:  dilluns. dimecres i divendres de 18h a 20h.