2011/10/28

LA CORAL amateur DE MÚSICA NEGRA de nou en marxa

Hola companyes i companys, seguidors de les activitats que fem i plantegem a l'Ateneu. Aquest curs ens hem plantejat tornar a donar vida al projecte que vam encetar fa dos temporades i que per diverses raons (que no foren el desinterés del membres, per suposat) vam tenir que deixar paralitzat.


Hem trobat una parella il·lusionada amb la idea i decidits a posar el seu millor art i saber fer perquè aquest projecte siga una realitat. Lola Martínez i Andreu Soler són els dos nous directors de la coral i van a deixar-se la pell perquè els membres d'aquesta agrupació s'ho passen bé al temps que ho fan passar bé al públic que els escolte.
Si voleu participar en aquest projecte, veniu a l'Ateneu. Només necessiteu ganes de cantar, il·lusió i alegria, la resta ho aconseguirem amb el treball conjunt, amb l'harmonització de les nostres veus, amb les ganes de fer música...
ACUDIU DIVENDRES 4 DE NOVEMBRE A LES 20H. A L'ATENEU. FAREM LA PRIMERA REUNIÓ DE LA CORAL, VEUREM ELS QUE SOM, COM S'ORGANITZEM I ELS DIRECTORS ENS EXPLICARAN LES SEUES IDEES.