COR DE L'ATENEU: VEUS DEL TÚRIA


La Coral de Música Negra de Benaguasil (nom amb el qual es va publicitar la creació) es va crear fa quatre anys sota la direcció de Marina Castillo. Per diverses circumstàncies, aquell projecte es va quedar paralitzat. A finals d'octubre de 2011, el projecte es va reprendre de mans d'Andreu Soler i Lola Martínez i debutà el 15 de desembre en SínTsis Café (Riba-roja) amb un xicotet repertori de Disney.
            El primer muntatge que ha realizat el cor es titula POTSER CAL SER VALENTS ALTRE COP, un recull de cançons de la Nova Cançó que pretén rememorar les il·lusions que animaren aquella època. En el programa del concert s'escolten cançons mítiques de Maria del Mar Bonet, de Lluís Llach, d'Al Tall, de Raimon i de Serrat. Cançons que alentaven la joventut de l'època a moure's per assolir la llibertat tant de temps perduda; cançons d'amor i de tendresa; cançons per fer un país i per recuperar-lo. Cançons, també, tractades amb diferents tècniques i amb versions particulars.

EL COR L’INTEGREN:
Sopranos i contralts:
Alba González, Amparo Bosch, Anna Calabuig, Araceli Terrones, Glòria Martínez, Maribel Muñoz, Imma Navarro, Lupe Ruiz, Maria Jarabú, Maria Sáiz, Mª Ángeles Fernández, Mª Jesús Blasco, Pepa Soler, Raquel Albiach, Reme Navarro i Maribel.

Tenors i baixos:
Àngel Berna, Jesús Boscà, Josep M. Raimundo, Juanjo Domingo, Miquel Castillo, Paco Cascant, Pepe Soler, Carles Blazquez i Taqui Calabuig.

Guitarra: Júlia Navarro
Flauta: Alba González
Clarinet: Maria Sáiz
Projecció lletres: Marina Soler
Direcció i Piano: Lola Martínez
Director i Percussió: Andreu Soler