2007/11/30

AGRESSIONS A L'ATENEU

El dia 20 de novembre ens despertàrem a l'Ateneu amb una sèrie de pintades en la façana i parets laterals de la nostra seu.

El vandalisme amb pintura s'ha descarregat en l'edifici de l'Ateneu. En algunes ocasions hem trobat vidres de finestres fets malbé a pedrades i sempre hem pensat -o hem preferit fer-ho- que eren malifetes juvenils i ara voldríem fer-ho, però no és una casualitat que amb data tan assenyalada per a algunes persones, com és el 20 de novembre, es facen unes pintades de tan mal gust en la paret principal i laterals de la nostra escola.

Denunciem que se'ns ataque i se'ns vulga intimidar tan covardment pretenent acusar-nos de no-se-sap-quin-pacte. Perquè si allò que volen reivindicar els suposats lletrats que han fet les pintades, és que el model d'idioma que es promou des de l'Academia Valenciana de la Llengua és un català de m... que es dirigesquen a eixa institució i que ho reivindiquen, nosaltres ni entrem ni eixim. Ara bé, seria bo recordar que aquesta institució fou promoguda pel PP i recolzada per quasi tots els partits, tant de dreta com d'esquerra.

D'altra banda, està bé que es reivindique en valencià, però ben escrit, com toca. Perquè si s'escriu seguint la normativa l'accent està mal col·locat, i si es pretén fer-ho en la versió secesionista, sobra l'accent. Aclariu-vos. Per favor. Mentres ho feu, nosaltres seguirem treballant per Benaguasil.