2009/12/07

DOS ACTES BEN ENTRANYABLES



DIUMENGE, 22 DE NOVEMBRE VAM CELEBRAR SANTA CECÍLIA CONVOCANT UN DINAR PER A SOCIS I MÚSICS. ERA EL DIA GRAN DE LA MÚSICA: EL SALÓ D'ACTES DE L'ATENEU ESTAVA A REBENTAR.

DISSABTE, 28 DE NOVEMBRE, UN ACTE DIFERENT: UN RECITAL DE POESIA. PACO ROMERO VA POSAR LA VEU A UN POEMARI QUE ABARCAVA DES DE POESIA PER A INFANTS FINS A CANTAR L'AMOR.

Totes les persones que van acudir als actes van gaudir de valent. El dia 22 era un dia de festa, un dinar de germanor, al qual Vicent Doménech i Taqui Calabuig aportaren el saber gastronòmic cuinant dues paelles delicioses. Després del dinar ens vam desplaçar a visitar les obres de la futura nova seu al carrer de Sant Vicent, a veure com d'avançades estan les obres de la nova Escola i de la Sala d'Assajos. Tots comprovarem que ja tenim la seu a un tir de pedra, que ja està forjada. Ara cal completar-la per dins. En això estem.
El del dia 28 era un acte cultural. Un amic nostre, Francisco Romero, poeta de Bunyol, però vinculat a l'Ateneu des dels nostres orígens, presentava el seu poemari "Antologia" publicat en l'editorial LapizCero. Cal dir que la lectura de poemes no fou solament dels que havia publicat, ens va recitar composicions de caire infantil, del seu llibre i poemes nous. Fou una nit cultural, complimentada amb un sopar enfaixat al qual ens va acompanya ell i un bon grapat d-assistents.