2010/11/28

SANTA CECÍLIA A L'ATENEU

Diumenge 28 de novembre ha estat la data elegida per reunir la societat i commemorar els 15 anys d'existència de l'Ateneu.



S'ha inaugurat una exposició d'imatges que fa un recorregut pels quinze anys. Recull imatges de la fundació, l,'any 1995, any en què, uns quants músics van proposar a un grup de gent treballar per un nou projecte. Passa per les fites més importants dels darrers quinze anys: concerts més emblemàtics, directors de les agrupacions, activitats socials, culturals i artístiques i -com no- acaba amb imatges del moment més actual i dels nous projectes encetats. Una exposició que cal visitar.
Aquesta exposició es podrà visitar durant les pròximes setmanes.


El dinar de Santa Cecília celebrat aquest diumenge ha contat amb la participació de músics de la Jove Banda, socis, amics i algun  representant polític.  Han cuinat dues paelles ben delicioses Leonor i Vicent i ens les hem acabat com fan els homes. 


Durant el matí i en el dinar s'ha presentat una pel·lícula amb més de 270 imatges gràfiques dels quinze anys: 15 anys fent AMICs. La banda sonora d'aquesta pel·lícula és Carmina Burana de Karl Orff, interpretada per la Banda Simfònica de l'Ateneu en la seua actuació al Palau de la Música de València el 5 de juliol de 1998. Dirigia la banda en aquella ocasió Manuel Campos Vivó, músic i director fundador de la societat que, ens va deixar l'any 2003.
Us deixem un enllaç on podeu veure i gaudir aquesta pel·lícula.
http://picasaweb.google.com/lh/photo/MKIz1ZpsXiiy5Zzyg0hIJA?feat=email