2011/06/28

III NIT DE LA DOLÇAINA

LA SECCIÓ DE DOLÇAINA I TABAL DE L'ATENEU, JUNT AMB LA JUNTA DIRECTIVA DE L'ENTITAT HA PROGRAMAT PER AL DISSABTE 2 DE JULIOL UNA NOVA NIT DE LA DOLÇAINA, I JA VAN TRES.
EL PROGRAMA S'ENCETA AMB LA RECEPCIÓ DE COLLES DE DOLÇAINERS I MEMBRES DE LES ESCOLES CONVIDADES A PARTIR DE LES 20H I ACABA AMB UN INTERESSANT CONCERT DELS GERMANS CABALLER DE SAGUNT.
Si veniu a passar la vesprada-nit amb nosaltres us trobareu el següent 
PROGRAMA:
A partir de les 20h. Recepció de dolçainers/res i tabaleters/res i organització de les cercaviles. Eixiran dues cercaviles pel centre de Benaguasil.
20:30h. Cercaviles per la població.
21:30h. Confluència de Cercaviles a l'Avinguda de Montiel i tocata conjunta d'un repertori assajat prèviament  per totes les colles i escoles participants.
22:30h. Sopar de germanor de les Colles i Escoles participants. 
23:30h-24h. CONCERT dels Germans Caballer. Un concert atípic, didàctic, al voltant de la dolçaina i la composició per a aquest instrument.


Patrozinen la Nit de la Dolçaina: Ajuntament de Benaguasil, Instruments NP, Consolat de Mar i la Cooperativa Sant Vicent Ferrer de Benaguasil.


Si us agrada el so d'aquests instruments tradicionals i les seues músiques, Agafeu un entrepà de casa i vingau-se'n a l'Ateneu. Soparem junts amb harmonia i, després, escoltarem un Concert extraordinari.