2009/01/20

TEATRE: A LA GUERRA ME VOY


BORINOT TEATRE, LA SECCIÓ DE TEATRE DE L'ATENEU, ENS PRESENTA EL 24 DE GENER, L'ÚLTIMA OBRA QUE HA ESTAT ASSAJANT: A LA GUERRA ME VOY.


Han estat mesos de preparació des que aquesta activitat va prendre forma a la nostra societat. Durant aquest temps els membres del grup han treballat per donar-li forma, sentit, coherència i gràcia a aquesta comèdia adaptada al teatre.
Voro Vicent, el seu director, s'ha esforçat per assolir una representació amb la intensitat i ritme adequat a una obra que essent d'humor, ho és d'un tipus molt especial, amb uns personatges també molt singulars.
Josep Svejk, és un senyor que es guanya la vida amb la compra-venda de gossos però que té una actitud davant la vida i la guerra molt particular. Al seu voltant i al llarg d'hora i mitja van desfilant una sèrie de personatges, tots ells bastant estranys, units per unes situacions rocambolesques que es resolen de la manera més inèdita.
La història comença amb l'assassinat de l'arxiduc Fernando a Sarajevo i les conseqüències que aquest fet provoca, allà pels principis del segle XX.
Esteu totes i tots convidats a l'estrena, a les 23 hores, a Benaguasil, en la Nova LLar de Jubilats allà dalt, en el carrer Olocau (propet de l'Ateneu).
Desitgem que us agrade, i si a alguna persona li interessa allò de la interpretació, ja ho sap: tots els divendres a les 19h a l'Ateneu. Serà rebut o rebuda amb els braços oberts.