2009/02/01

UNA BONA SESSIÓ DE TEATRE


ELS COMPANYS I COMPANYES DE BORINOT TEATRE, DISSABTE PASSAT ENS VAN FER PASSAR UNA BONA ESTONA AMB LA SEUA VERSIÓ DE L'OBRA: A LA GUERRA ME VOY.
ALEX, TONI, ERICK, IMMA, JUANJO, FINI, MIQUEL, ANA I VORO DONAREN TOT EL QUE TENEN DINS PER AGRADAR EL PÚBLIC. ELLS SABIEN QUE JUGAVEN A CASA I VOLIEN DIVERTIR, ES PALPAVA. LA REPRESENTACIÓ FOU UN ÈXIT.

A les onze de la nit, es tancaren els llums de la sala de ball dels Jubilats i s'inicià la projecció de diapositives prèvies a l'obra, un tango de Gardel introduïa l'espectacle. A continuació la primera escena, on s'acusà d'Alta traïció a Josep Sevjk i al propietari del bar... A partir d'ací, hora i mitja de despropòsits, d'hospitals, de manicomis, de sermons... de personatges en busca de la salvació d'una guerra que els volia agafar.
Aquest èxit en la presentació de l'obra el volem compartir amb a la directiva dels Jubilats, que no posà dificultat a què l'Ateneu usara el seu saló d'actes i a la l'Ajuntament, que va col·laborar deixant la infrastructura necessària per poder organitzar l'espectacle. També el volem compartir amb el públic, que es comportà de cine i va aplaudir i va riure. I, com no, amb els amics del grup de teatre. Que tingueu una llarga trajectòria.
Ara, a esperar la nova producció del grup i a seguir-lo per altres escenaris.