2009/12/26

VANDALISME CONTRA L'ATENEU



EN AGRADARIA INFORMAR DE PREMIS EN EL SORTEIG DE NADAL, PERÒ, PER DESGRÀCIA, DE NOU, HEM D'INFORMAR D'ACTES DE VANDALISME GREUS A LA NOSTRA SEU.



Allò que havien estat fins ara, xicotetes destroces, com el continu trencament dels vidres de les finestres, ha passat a majors; aquesta vegada uns vàndals desconeguts han rebentat dues portes de la part trasera de la planta baixa de l'edifici, han apedregat l'interior del bar-quiosc i han fet mal bé part de l'aixovar, de les begudes, de l'equipament i de les pintures que hi estaven magatzemades.

Fa uns dies l'Ateneu denuncià el trencament continuant de vidres de les finestres. Encara no s'havien pogut reparar els desperfectes quan, de nou, s'ha atacat la seu. Segons la policía, sembla que, dies enrere, s'identificaren uns menors que estaven llançant pedres. Causa sorpresa que havent passat tot això, no s'haja posat al corrent a l'Ateneu dels desperfectes produïts per aquesta gent i s'haja d'enterar quan els crida, una vegada més, per donar compte i fer l'atestat d'una nova malifeta.
En saber alguna cosa més dels resultats de les investigacions de la policía, us informarem.
BON CAP D'ANY.


2 comentaris:

Manel ha dit...

El vostre ajuntament no fa res? Una vergonya. Açò és una vergonya en un país que es diu democràtic.
Endavant, amics, trobareu la manera de desfer-vos d'aquests impresentables.

Anònim ha dit...

Almenys no es desfa a troços la banda:



http://www.lliriadigital.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2937&Itemid=1