2010/02/10

L'ERÒTICA DE JOAN OLIVARES.


Dissabte, 27 de febrer. 20h. Saló d'actes de l'Ateneu.

Aquest mes tindrem de convidat a l'Ateneu un autor força interessant: Joan Olivares.

Joan Olivares reparteix el seu temps entre dues passions: els rellotges de sol i la Literatura.

De la primera afició, Otos, el seu poble natal, en sap un muntó. No debades, té repartits pels carrers un munt d'aquests rellotges, vertaderes joies. De la segona, escriure, cal dir que també és prolífica i de qualitat, perquè ja porta una llarga llista de treballs publicats, la majoria premiats en diferents premis: 1998 i 2007, Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida; 2000, Premi de novel·la Ciutat d'Alzira; Premi Andròmina dels premis d'Octubre...

Com vegeu, la seua és una trajectòria literària ben guardonada que caldrà seguir per veure on arriba. De moment ens visita per presentar-nos els dos llibres guanyadors del Premi de Literatura eròtica de la Vall d'Albaida: Dies de Verema i Pell de Pruna.

Com a complement tindrem una exposició de dibuixos de Jordi Albinyana, jove il·lustrador del seu llibre,. Aquests dibuixos podran ser adquirits pel públic.

En acabar la presentació, l'autor signarà exemplars i a continuació hi haurà Sopar de Germanor (22h) amb la modalitat sopar enfaixat, és a dir, l'entrepà cal dur-lo de casa.