2010/03/11

LES SOCIETATS MUSICALS SÓN +QUE MÚSICA



LA FEDERACIÓ DE SOCIETATS MUSICALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA HA PRESENTAT EN PÚBLIC UN MANIFEST QUE HA DENOMINAT "MÉS QUE MÚSICA" I IMPULSA UNA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE SIGNATURES DE RECOLZAMENT PER FER FORÇA DAVANT LA GENERALITAT I EVITAR QUE AMB EL RETALL PRESSUPOSTARI EN LES AJUDES AL MÓN DE LES BANDES S'ACABE AMB AQUEST MOVIMENT CÍVIC ÚNIC EN EL MÓN.

La Generalitat Valenciana no ha sabut donar resposta a les necessitats manifestades de la FSMCV i ha incomplit els acords econòmics amb aquesta. Amb aquesta dinàmica de retalls que ve produint-se els darrers anys i la plantejada enguany del 35% es corre el greu perill que vagen desapareixent les societats musicals, un moviment associatiu que manté en funcionament escoles i conservatoris de música, que és punt de trobada i referent social, que per les seues qualitats es reclama que siga declarat Bé d'Interés Cultural.

Cliqueu ací Si voleu escoltar el video de la presentació de la campanya; cliqueu ací si voleu llegir el manifest i cliqueu ací si el voleu signar electrònicament.

L'Ateneu, com a societat federada i compromesa amb els objectius de la FSMCV, penjarà el manifest en el tauler d'anuncis de la societat; el llegirà públicament en el primer assaig; repartirà fulls als músics i socis que ho desitgen perquè recullen signatures; invitarà a les falles on anem a tocar aquests pròxims dies a què els signen i recollirà signatures, tant individuals com d'associacions del poble i de la comarca. Total, que tenim feina per davant.