2010/05/30

QUE EL FUTUR S'ESCRIGA AMB NOM D'ANDREU

AQUESTA PRIMAVERA ANDREU TORTAJADA (EL NOSTRE SAXOFONISTA) ENS HA DONAT MOLTES ALEGRIES ALS QUE EL CONEIXEM I L'ESTIMEM. PRIMER FOU LA SORPRESA DE GUANYAR ELS DOS PREMIS, EL DE FÍSICA I EL DE QUÍMICA DURANT LES OLIMPÍADES DE LA NOSTRA COMUNITAT. SI GUANYAR LES DUES ESPECIALITATS JA ERA UN  MÈRIT PERQUÈ ERA UNA FITA QUE FINS ARA NO HAVIA ACONSEGUIT NINGÚ; EN LA FASE ESTATAL, A SEVILLA, HO VA REMATAR GUANYANT LA MEDALLA D'OR DE QUÍMICA I LA D'ARGENT EN FÍSICA.

MItjans gràfics i visuals de tot tipus s'han fet ressó de la notícia, , i s'han publicat entrevistes i reportatges al voltant de la seua vida que ens ensenyen eixe Andreu que coneguem de tants anys: tranquil, responsable, alegre... podeu veure el reportatge del Pais seguint aquest enllaç. A l'Ateneu va iniciar-se amb el piano, després trobà l'alicient de l'estudi del saxofó (que li ve de família) i com a saxofonista ha participat i participa en tots els concerts i eixides que la Jove Banda programa. Dies enrere Canal 9 feu un reportatge sobre ell que podeu veure seguint aquest enllaç, on ens dóna una visió del seu quefer diari i del seu món més pròxim.
Molta sort en la vida Andreu, que els èxits obtinguts t'ajuden a trobar el millor camí. I que a Japó (Toquio) on vas a competir en la fase internacional ens tornes a donar alegries. Et seguirem on vages.